Jobba hos Repipe!

Genom en attraktiv och utvecklande arbetsmiljö kan vi knyta till oss de bästa medarbetarna i branschen. Vi vill att alla som jobbar hos oss ska känna att de kan bidra till sin egen och vår gemensamma utveckling. Att jobba på Repipe ska vara något att vara stolt över!

Vår arbetsmiljö präglas av ett starkt driv framåt och högt tempo med en god balans mellan laganda och personlig utveckling. Vi värdesätter hållbarhet, hög kvalitet, erbjuder goda karriärmöjligheter och ett högklassigt utbildningsprogram. Våra lediga tjänster annonseras på Platsbanken men det går också bra att skicka in en spontan ansökan till oss. Vi söker regelbundet efter ny kompetens inom flera olika områden, inte bara inom relining. 

Vi ser fram emot att höra från dig!

Lediga tjänster

Reliningstekniker

Reliningsteknikern arbetar i ett sammansvetsat arbetslag i nära kontakt med boende och kunder. I det dagliga arbetet ingår relining, filminspektion och rensning av rör. Alla våra tekniker är certifierade enligt BRiF och som anställd hos oss får du löpande utbildning inom nya arbetsmetoder och säkerhet. Tid, projektavvikelser och materialåtgång rapporteras löpande till arbetsledare och du som tekniker ansvarar för att egenkontroller fylls i.

Arbetsledare

Arbetsledaren ser till att arbetslagens arbete flyter på genom att planera, förbereda och leda det löpande arbetet på byggarbetsplatserna. I ansvaret ingår även att samordna det gemensamma arbetsmiljöarbetet genom hela byggprocessen. Rapportering sker till projektledare.

 

 

Projektledare

Våra projektledare ansvarar för att projekt genomförs i tid och till den kostnad som är budgeterad. I arbetet ingår att planera, förbereda, leda och motivera arbetsgruppen samt projektuppföljning. Så kallade ÄTA-listor upprättas inför varje byggmöte för att godkännas av kund. Projektledaren har också personalansvar för sitt projekt.

Produktionschef

Som produktionschef är din huvudsakliga uppgift att leda arbetslagen från start till mål och se till att produktionen är effektiv, håller sig inom budget och når upp till enhetens verksamhetsmål. I det dagliga arbetet har produktionschefen kontakt med kunder och leverantörer. Arbetsfördelning och ordning prioriteras och produktionschefen ansvarar också för personalsäkerhet och arbetsmiljö.

Design & Teknik: Creative Army