• Experter på tätning av ventilation

    Möt våra målinriktade specialister med gedigen erfarenhet inom kanaltätning.

    Våra specialister
En del av spolargruppen

Specialister med unik kunskap om kanaltätning

Repipes specialister utför och har stor kunskap om kanaltätning som bevisat fungerar på alla typer av ventilationer.

Vi har lång och gedigen erfarenhet av kanaltätning och har haft förmånen att arbeta nära utvecklare av material och fått prova på olika metoder under många år. Det gör att vi kan lova ett bra resultat oavsett ventilationssystemets utformning. Det skulle vi vilja säga är något helt unikt.

– För oss är det viktigaste att få nöjda kunder och att bidra till ett bättre inomhusklimat och en stor energibesparing åt alla som vi blir anlitade av. Det är vårt sätt att bidra till människor och klimatet, säger Gustav Wijkander, ansvarig för kanaltätning på Repipe.

Tillsammans med andra specialister på företaget har vi en samlad mycket lång erfarenhet från arbete med fastigheter, däribland utveckling och genomförande av relining. Flera av våra specialister har också gedigen och relevant utbildning inom bland annat entreprenadjuridik och ventilationsteknik.

– Genom åren har jag jobbat med och drivit många totalentreprenader med gott resultat och nöjda kunder. Det roligaste med Repipe är att kunna erbjuda en unik lösning som ingen annan på marknaden har. Att ha nöjda kunder känns väldigt ärofyllt och glädjande, säger Daniel Neuendorf, produktionschef.

Repipe erbjuder en lösning för kanaltätning som är lätt att använda och snabbt visar på besparingar från täta kanaler.

– Att driva företag som alltid har boende i fokus innebär att vi erbjuder lösningar som verkligen uppskattas. Vi ser ljust på framtiden och ser fram emot att fortsätta växa för att kunna erbjuda våra tjänster till ännu fler, säger Gustav Wijkander.

Porträttbild på våra experter
Design & Teknik: Creative Army