Redovisningsansvarig

Alla behöver ett fungerande avlopp. Därför har Repipe Sverige AB sedan 2009 framgångsrikt erbjudit modern renovering av hela avloppssystem som alternativ till stambyte. Vi arbetar aktivt med utveckling och förbättring av nya infodringsmaterial och tekniker. Tillsammans med vårt systerbolag Spolarna erbjuder vi en helhetslösning inom avlopp. Repipe Sverige AB omsätter ca 100 mkr, har ca 70 anställda och ingår i den familjeägda koncernen Spolarna Holding AB.

Vi expanderar och söker nu en redovisningsansvarig där du kommer att erbjudas en bred och övergripande roll med stora möjligheter att påverka.

Dina arbetsuppgifter

Som redovisningsansvarig kommer du att ha det totala ansvaret för redovisning och bokslut i våra bolag Repipe Sverige AB samt Repipe kanaltätning AB. Du säkerställer det löpande redovisningsarbetet samt sammanställer bokslut, deklarationer och årsredovisning. Du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor på ekonomiavdelningen. 

Du rapporterar till vår ekonomichef.

Din bakgrund

Du som söker ska ha, för tjänsten relevant utbildning, på högskole- eller universitetsnivå. Du har förvärvat kompetens genom yrkeserfarenhet från liknande tjänst. Du är trygg i din roll och du är helt självständig i att färdigställa och rapportera bokslut.

Vi ser det som starkt meriterande om du har flera års erfarenhet av arbete som redovisningsansvarig på ett medelstort privatägt företag alternativt på en redovisning- eller revisionsbyrå. Det är en fördel om du har vana av projektbaserad verksamhet och du trivs i en roll där du har en överblick av hela organisationen och erfarenhet av analysarbete. Du har erfarenhet av och har tidigare tillämpat succesiv vinstavräkning.

Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, i svenska och engelska. Du har god datorvana och har arbetat i affärs- och ekonomisystem samt att vi ser gärna att du har stor kunskap i Excel.

Du som person

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! Vi söker därför dig som är van vid att ”hugga i” och som person är du sympatisk, social och driven. I ditt arbetssätt är du strukturerad, flexibel och har en förmåga att ”lyfta blicken” och se verksamheten ur ett helhetsperspektiv.

Du är van att ta ansvar och trivs med variationen att arbeta självständigt men samtidigt tillhöra en grupp som gillar att hjälpas åt. Du har god förmåga att prioritera arbetsuppgifter utefter verksamhetens behov. Att arbeta mot deadlines och att leverera och presentera ett genomarbetat material är en självklarhet för dig. Du har en analytisk förmåga och ett intresse och driv i att ifrågasätta och förbättra.

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Repipe Sverige. Då Repipe vill satsa på rätt person ur ett långsiktigt perspektiv ser vi helst att du som söker tjänsten bor inom ett pendlingsavstånd om max 40 minuter enkel resväg, alternativt är flyttbar. 

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Ovesholm som ligger strax utanför Kristianstad.   

B-körkort krävs i tjänsten då en del tjänsteresor till våra olika kontor ingår. 

Tjänsten är på heltid och tillsättning sker snarast möjligt efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan senast den 3 januari via Wikans hemsida, www.wikan.se

För mer information eller frågor, kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist på telefon 044 - 590 65 12.

Välkommen med din ansökan! 

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal. Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Klicka var som för att stänga