Vi relinar avlopp

I Skåne, Blekinge och Göteborg

Med relining installerar vi nya rör inuti ditt gamla avlopp, utan att bryta upp kök eller badrum. Du slipper buller, damm och ett avgrundsdjupt hål i kassan. Genom en enkel filminspektion av rören kan vi ta reda på om ditt avlopp är helt eller i behov av renovering.

Stambyte

Stambyte eller relining?

Ditt avlopp håller inte för evigt och förr eller senare måste du göra något åt det. Att helt byta ut avloppssystemet är ett stort, smutsigt och kostsamt ingrepp. Vid ett traditionellt stambyte måste du samtidigt investera i nytt badrum, kök och tvättstuga.

Att renovera med relining istället har många fördelar, en av dem är att du slipper renovera övriga delar av huset. Kanske räcker det att renovera delar av avloppet?

Läs om fördelarna med relining

Vet du när dina rör måste bytas?

Genom regelbunden underhållsspolning och filminspektion kan vi i god tid upptäcka brister som rostavlagringar, sprickor och inväxande rötter.

Oslagbar teknik

När vi renoverar avloppssystem med relining använder vi en hybridteknik där vi kombinerar två material. Longline, även kallad strumpa, används för stammarna och spray i stickledningarna.

Läs mer om våra reliningtekniker

Vill du jobba hos oss?

Just nu söker vi medarbetare till Kristianstad och Göteborg.

Sök jobb