Vill du jobba på Repipe?

Vi växer och är alltid på jakt efter fler medarbetare. Vi erbjuder ett omväxlande arbete på en bra arbetslplats med många kollegor. Vi fortbildar vår personal inom relining, det du behöver ha med dig är ambition och arbetslust. Har du redan erfarenhet av relining är det starkt meriterande.

Lediga tjänster

BESKRIVNING:
Vi söker dig som vill vara delaktig i vår expansion och anta utmaningen som projektledare/arbetsledare i Kristianstad till våra större rörinfodringsentreprenader.

Vi erbjuder ett utvecklande jobb till dig som känner dig trygg i din ledarroll och som kan skapa stort förtroende hos både kunder och medarbetare och finnas på plats för att leda och fördela arbetet. En arbetsroll där du kommer att ansvara för projektstyrning i olika projekt samtidigt, samt upprätta tidsplaner och medverka i uppstartsmötet med kund.

Du är kundens kontaktperson under hela projektet och ansvarar för löpande projektuppföljning och att tidsplanen hålls. Du har även kvalitets- och arbetsmiljöansvar för dina projekt. Vi erbjuder dig utbildning inom rörinfodring på företaget.

DIN BAKGRUND:
Du är en strukturerad teamplayer, du är ambitiös, självgående och har troligtvis erfarenhet från byggbranschen, VVS eller motsvarande. Finns erfarenhet från rörinfodring i avlopp är det ett stort plus. Vi ser gärna att du gillar att jobba i team och att du inte är rädd för ansvarstagande.

Du är en tydlig men ödmjuk ledare som kan leda och delegera på arbetsplatsen. Goda datorkunskaper, körkort och egen bil ser vi som en förutsättning.

ANSÖKAN:
Maila in din ansökan eller kontakta oss för mer information om tjänsten.  

Andreas Lanner: andreas.lanner@repipe.se , tel. 0708-88 48 56 

Kalle Tjärnvall: kalle.tjarnvall@spolarna.com

 

 

BESKRIVNING:
Repipe växer och vi behöver fler reliningtekniker. Vi söker efter serviceinriktade och engagerade medarbetare som trivs med att arbeta i team.

Som reliningtekniker hos oss är du ute hos våra kunder och därför är ett trevligt bemötande en självklarhet. Arbetet innebär mycket kontakt med både privatpersoner och företag. Du ingår i ett ambitiöst team och vi ser gärna att du är van att arbeta i projekt. Vi erbjuder dig utbildning inom rörinfodring på företaget.

DIN BAKGRUND:
Som person är du självgående, driven och vill få saker att hända. Vi önskar att du har hantverksbakgrund och/eller är mycket händig. Goda datorkunskaper och flytande svenska i tal och skrift ser vi som en förutsättning. Dina arbetstider på plats är 7-16. Vi är anslutna till kollektivavtalet Byggnads. Du ska ha B-körkort samt tillgång till egen bil. Körkort för lastbil är meriterande.

ANSÖKAN:

Maila in din ansökan eller kontakta oss för mer information om tjänsten.  

Andreas Lanner: andreas.lanner@repipe.se , tel. 0708-88 48 56 

Kalle Tjärnvall: kalle.tjarnvall@spolarna.com