Vill du jobba på Repipe?

Du bör vara serviceinriktad, ansvarsfull och ha ett eget driv. Du gillar att vara en del av ett team och har ordningssinne. B-körkort är ett krav för personal som arbetar ute på fältet. Vi fortbildar vår personal inom relining och underhållsspolning. Inom dessa områden är förkunskaper inte ett krav men starkt meriterande.

Lediga tjänster i Kristianstad

BESKRIVNING:
Vi söker dig som vill vara delaktig i vår expansion och anta utmaningen som arbetsledare i Kristianstad till våra spännande reliningprojekt. Vi erbjuder ett utvecklande jobb till dig som känner dig trygg i din ledarroll och som kan skapa stort förtroende hos både kunder och medarbetare och finnas på plats för att leda och fördela arbetet. En arbetsroll där du kommer att ansvara för ett antal olika projekt samtidigt och medverka i uppstartsmötet med kund. Du är kundens kontaktperson under hela projektet och ansvarar för löpande projektuppföljning och att tidsplanen hålls. Du har även kvalitets- och arbetsmiljöansvar för dina projekt. Vi erbjuder dig utbildning inom rörinfodring på företaget.

DIN BAKGRUND:
Du bör ha erfarenhet från byggbranschen, VVS eller motsvarande. Finns erfarenhet från rörinfodring i avlopp är det ett stort plus. Vi ser gärna att du är driven, engagerad och har stort ansvarstagande. Du ska också kunna leda och delegera på arbetsplatsen. Goda datorkunskaper, körkort och egen bil ser vi som en förutsättning.

ANSÖKAN:
Maila in din ansökan redan idag. Ansökan och CV mailar du till Jimmy Hildinggren på jimmy.hildinggren@repipe.se eller ring 0708-88 48 56 om du vill ha mer information om tjänsten.

BESKRIVNING:
Repipe växer och vi behöver fler reliningtekniker. Vi söker efter serviceinriktade och engagerade medarbetare som trivs med att arbeta i team.

Som reliningtekniker hos oss är du ute hos våra kunder och därför är ett trevligt bemötande en självklarhet. Arbetet innebär mycket kontakt med både privatpersoner och företag. Du ingår i ett ambitiöst team och vi ser gärna att du är van att arbeta i projekt. Vi erbjuder dig utbildning inom rörinfodring på företaget.

DIN BAKGRUND:
Som person är du självgående, driven och vill få saker att hända. Vi önskar att du har hantverksbakgrund och/eller är mycket händig. Goda datorkunskaper och flytande svenska i tal och skrift ser vi som en förutsättning. Dina arbetstider på plats är 7-16. Vi är anslutna till kollektivavtalet Byggnads. Du ska ha B-körkort samt tillgång till egen bil. Körkort för lastbil är meriterande.

ANSÖKAN:
Maila in din ansökan redan idag. Ansökan och CV mailar du till Jimmy Hildinggren på jimmy.hildinggren@repipe.se eller ring 0708-88 48 56 om du vill ha mer information om tjänsten.