Reliningstekniker

Som reliningstekniker på Repipe Sverige AB erbjuder vi dig en spännande roll med stora möjligheter att utvecklas i ett stabilt och växande företag. 

Om företaget

Repipe Sverige AB är en del av Spolargruppen Sverige AB som består av flera olika bolag där Repipe Sverige AB är det största bolaget i koncernen.

Spolargruppen Sverige AB är heltäckande inom avloppsunderhåll och renovering av avlopp. Vi arbetar aktivt med utveckling och förbättring av nya material och tekniker och anlitas av kvalitetsmedvetna fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och villaägare. Huvudkontoret ligger i Kristianstad och vi är verksamma på flera orter runt om i Sverige. Läs mer om oss på repipe.se.

Om tjänsten

Som tekniker hos Repipe Sverige AB kommer du att arbeta med relining av avlopp. Arbetet utförs inom fastigheter vilket ställer höga krav på respekt och att ta eget ansvar för sitt arbete. För att arbeta som reliningtekniker krävs det att du har en mycket god förmåga att planera, organisera och driva ditt eget arbete.
Vi lägger stor vikt på personlig service, bra information och ett gott bemötande under hela arbetsprocessen. I ditt arbete ingår även digital rapportering till kund och internt. Därför lägger vi även stor vikt vid din personlighet.

Vi söker dig som:

  • har B-körkort
  • har datorkunskaper
  • goda kunskaper i svenskt tal och skrift
  • har branscherfarenhet och därmed erfarenhet från arbetet med rörinfodring/relining i fastighet 

Det är dessutom meriterande om du har:

  • gymnasieutbildning inom VVS, bygg eller anläggning
  • giltig licens för heta arbeten
  • härdplastutbildning och genomgått härdplastundersökning

Tjänstgöringsort och omfattning

Tjänsten är på heltid/dagtid med anställningsort Borås. Resor med övernattning kan förekomma i tjänsten. 

Startdatum enligt överenskommelse.  

Ansökningsformulär

Tjänst: Reliningstekniker
Placeringsort: Borås
Sista ansökningsdag: 2022-11-18

Vänligen vänta...