Projektledare

Som projektledare på Repipe Sverige AB erbjuder vi dig en spännande roll med stora möjligheter att utvecklas i ett stabilt och växande företag. 

Om företaget

Spolargruppen Sverige AB är en heltäckande koncern inom avloppsunderhåll och renovering av avlopp. Vi arbetar aktivt med utveckling, förbättring av nya material och tekniker. Kvalitetsmedvetna fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och villaägare representerar våra kunder. Huvudkontoret ligger i Kristianstad men vi är verksamma med filialer runt om i Sverige. 

Repipe Sverige AB är det största bolaget i Spolargruppen Sverige AB och levererar tjänster inom relining.

Läs mer om oss på repipe.se 

Om tjänsten

I din roll som projektledare ingår ansvar för planering, projektering, förberedning och ledning av specifika projekt inom relining.  

Du är en nyckelperson för att driva projektet från start till mål. Som projektledare arbetar du operativt och deltar i strategiska frågor när det gäller att föreslå och utveckla rutiner, analysera samt följa upp avvikelser i verksamheten.

Du är spindeln i nätet. Ditt uppdrag är att ha kontakt med externa samarbetspartners som exempelvis underentreprenader och är företagets representant vid byggmöten och besiktningar. I det operativa arbetet ingår bland annat att upprätta tidsplan och miljöplan, hantera egenkontroller, materialinköp, aviseringar samt hålla avstämningsmöten. 

Du kommer hantera personalfrågor vad gäller arbetsmiljö, assistering av arbetstider och ledigheter.

Till din hjälp har du en arbetsledare på plats, ni har tät kontakt och stöttar varandra i den dagliga driften av projektet. Projektledaren i sin tur rapporterar till filialchefen.

Vi söker dig som:

  • har B-körkort
  • har datorkunskaper
  • goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • har erfarenhet från arbete med rörinfodring/relining i fastighet
  • har erfarenhet inom projektledning

Det är dessutom meriterande om du har:

  • gymnasieutbildning inom VVS, bygg eller anläggning
  • utbildning i entreprenadjuridik
  • utbildning i projektledning inom bygg/anläggning och entreprenadjuridik 

Tjänstgöringsort och omfattning

Arbetsplatserna är på projekt i Repipe region Väst med utgångspunkt Borås. Resor kan förekomma i tjänsten och tjänstebil ingår. 

Normalarbetstid är kl.7–16, mån – fre. Informationsmöte på kvällstid till Brf förekommer. Eftersom arbetstiderna är svåra att reglera kommer du som projektledare att vara övertidsavlöst. 

Startdatum enligt överenskommelse.  

Ansökningsformulär

Tjänst: Projektledare
Placeringsort: Borås
Sista ansökningsdag: 2022-11-18

Vänligen vänta...