Pris för relining -
relining kostnad?

Relining är aktuellt vid sprickor, läckage och uttjänta avlopp i fastigheter där exempelvis alla tätskikt har relativt god kondition och inte är aktuella att riva upp.

Även om du är noggrann och arbetar förebyggande med att hålla dina avlopp i bra skick blir avloppet äldre och tidens tand sliter. När det är dags att se över eller byta ut rören kan du med fördel överväga att renovera med relining. Med relining installeras nya rör på ett smidigt sätt inuti ditt gamla avlopp utan att bryta upp golv, väggar och tätskikt i tillexempel kök och badrum.

Relining är en effektiv metod att renovera avloppsrör på. Vid ett traditionellt stambyte byts alla rör ut medan relining använder de gamla rören som gjutform och infodrar dessa med nytt material.

Repipe Sverige AB erbjuder flera olika metoder för relining och arbetar ständigt med att utveckla och förbättra vår teknik och vårt material. Repipe Sverige AB erbjuder relining till fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och villaägare.

Relining är snabbt, billigt och hållbart

Att renovera avloppsrören genom relining har många fördelar. Det går snabbare att installera rören i förhållande till ett traditionellt stambyte och rören har lika lång hållbarhet. Det är dessutom betydligt billigare än ett stambyte. Materialet vi använder vid infodring av rören har testats noggrant och har en hållbarhet på minst 50 år.

Vad kostar det med relining? Kostnaden beror på många olika faktorer, exempelvis vilken typ av fastighet det rör sig om och hur många rör som reliningen omfattar i fastigheten. 

Att ha fungerande avloppsrör är en trygghet. Du slipper problem som stopp i avloppet eller vasken och dessutom är högkvalitativa avloppsrör något som höjer värdet på fastigheten. Är din fastighet i fasen att det börjar bli dags för stambyte? Vill du ha avloppsrör av högsta kvalitet, till ett bra pris, med lång livslängd och utan krångel är relining ett mycket bra alternativ att överväga.

Repipe Sverige AB erbjuder tillsammans Spolarna en helhetslösning för dina avlopp. Repipe Sverige AB är medlemmar i den rikstäckande branschorganisationen för relining av rörsystem i fastigheter, BRiF, vilket gör att alla våra underhållsarbeten dokumenteras enligt deras kvalitetsprogram.

Har du problem med dina avloppsrör? Kontakta oss direkt!